پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی
مجری بوت کمپ های آموزشی تخصصی حوزه گیاهان دارویی
درباره پژوهشکده گیاهان دارویی:
پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی با تکیه بر توان اعضای هیات علمی و کارشناسان مجرب با فعالیت های: استخراج و استاندارد سازی فرآورده های گیاهی، آنالیز و کنترل ترکیبات گیاهی، فرمولاسیون فرآورده های دارویی، تهیه نمونه های هرباریومی گیاهان دارویی، مطالعات آزمایشگاهی، فارماکوکینتیک و سم شناسی، مطالعات حیوانی، کارآزمایی های بالینی، شناسایی رویشگاه های توده های بومی گیاهان دارویی، بررسی تنوع ژنتیکی گونه های مختلف دارویی، تکثیر و ریز ازدیادی گیاهان دارویی مهم بوسیله کشت بافت، توسعه بانک ژن گیاهان دارویی، مطالعات به زارعی و به نژادی بر روی گیاهان دارویی و تعیین نقشه کشت گیاهان دارویی می باشد.
برگزارکننده بیش از 300 دوره مهارت آموزی
آموزش بیش از 2000 کارآموز
حوزه تخصصی: کشاورزی و گیاهان دارویی
اشتغال حداقل 50 درصد فراگیران
ماموریت و بیوگرافی
داستان و بیوگرافی
پژوهشكده گياهان دارويي جهاد دانشگاهي به عنوان مركز تحقيقات گياهان دارويي كشور و منطقه، در مهرماه 1377تأسيس گرديد و در سال 1380 به عنوان مركز تحقيقات گياهان دارويي جهاددانشگاهي مورد تصويب شوراي گسترش دانشگاه هاي علوم پزشكي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي قرار گرفت. در حال حاضر اين پژوهشكده با بهره گيري از حضور بيش از 50 عضو هيأت علمي و محقق در قالب چهارگروه پژوهشي , آموزشی و پوشش همه زمينه هاي تحقيقات كاربردي گياهان دارويي و داروهاي طبيعي و سه مركز خدمات تخصصي در زمينه هاي آناليز، فرمولاسيون، توليد نهال، بذر و فرآورده هاي دارويي گياهي و گياهان دارويي , و مرکز رشد فعاليت دارد.
ماموریت و خدمات
پژوهشکده گیاهان دارویی که فعالیت خود را از دهه 70 به طور رسمی و مستقل آغاز نموده است بر اساس اساسنامه تشکیل خود و بر مبنای اساسنامه جهاد دانشگاهي، نسب به فعالیت در حوزه آموزش های عمومی و تخصصی در زمینه گیاهان دارویی اقدام نموده است. این آموزش ها شامل دو بخش اصلي به شرح ذيل می باشد:
1- آموزش های کوتاه مدت: شامل آموزش های تخصصی در زمینه گیاهان دارویی به صورت دوره و کارگاه تخصصی است. دوره هاي تخصصي گياهان دارويي به منظور ارتقاء سطح دانش در حوزه گياهان دارويي و داروهاي گياهي در مخاطبين با سطح تحصيلات تكميلي انجام مي گردد و كارگاه ها جهت افزايش اطلاعات عموم از گياهان دارويي و ايجاد بستر مناسب جهت فرهنگ استفاده صحيح از گياهان دارويي مي باشد.
2- تحصیلات تکمیلی: پژوهشکده گیاهان دارویی از سال 1390 پس از اخذ مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با توجه به پشتوانه ي اعضای هیات علمی و بهره مندی از ازمایشگاهها ، نسبت به جذب دانشجو در دو رشته فیتوشیمی و زراعت در مقطع دکتری پژوهش محور اقدام نمود است.
استانهای ارائه خدمات آموزشی
همه استان های کشور